Over mij


Mijn naam is Natasja Davans, geboren in 1977 en opgegroeid in Noord-Limburg. Na mijn opleiding tot sociaal pedagogische hulpverlener ben ik gaan werken in de gezondheidszorg en heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen, waaronder psychiatrie. Ik merkte echter dat er iets ontbrak en besloot de geaccrediteerde opleiding tot Holistisch coach te volgen. Als holistisch coach kijk ik naar de mens als geheel vanuit een holistisch oogpunt, waarbij ik speciale aandacht heb voor zingeving en het vinden van jouw innerlijke kompas.

 

Als gevolg van de prominente rol die mijn vader heeft gespeeld met betrekking tot hechting in relaties tot mannen, heb ik mij verdiept in het begrijpen van het gevoelsleven van mannen en hun behoeften en verlangens. Ik heb in de loop van de jaren veel kennis opgedaan over hoe ik mannen kan helpen om in contact te komen met zichzelf en hun gevoelsleven te ontwikkelen. Mijn levensdoel is dan ook om mannen te helpen de balans terug te vinden en te groeien op persoonlijk vlak. Mijn kracht is gevoelige onderwerpen aan te snijden en taboes te doorbreken.

 

Door mijn levens- en werkervaring kan ik goed tussen de regels door luisteren en de juiste vragen stellen om jou te helpen bij het vinden van je innerlijke kompas en het leren navigeren hierop. Ik wil jou graag helpen meer innerlijk welbevinden, rust en persoonlijke groei te ervaren en meer regie over jouw eigen (gevoels)leven te krijgen.

 

Als je meer over mij wilt weten of geïnteresseerd bent in een coachingstraject, neem dan gerust contact met mij op.


 

Verbinder - Motivator - Mensgericht - Intuïtief - Klankbord - Pragmatisch - Out of the box - Oplossingsgericht - No nonsense mentaliteit - 25 jaar ervaring Gezondheidszorg - MENtal Health*