Hoe gaat het coachen in zijn werk?


De coaching aanpak die ik hanteer is zeer flexibel en wordt aangepast aan jouw individuele behoeften en hulpvraag. Samen werken we op een serieuze, maar ook humoristische en relativerende manier om jouw doelstellingen te bepalen en te bereiken. Om dit te bereiken maak ik gebruik van diverse tools zoals opleiding en methodieken, maar vooral mijn levenservaring, kennis als ervaringsdeskundige en 25 jaar werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg stellen mij in staat om de juiste expertise in te zetten voor een persoonlijk afgestemd en uniek coachingstraject.


Wat kan je verwachten van het resultaat van coaching?


Tijdens het coachingstraject zal je merken dat er veranderingen plaatsvinden binnen jezelf. Je zal in staat zijn om bepaalde zaken vanuit een ander perspectief te bekijken en patronen te doorbreken. Wat diepgeworteld en opgeslagen zit binnen jouw systeem, kan veranderen met behulp van stap-voor-stap begeleiding. Tijdens een sessie zal er energie vrijkomen en zal mijn behandeling stress verlagend werken, zodat je je weer kunt ontspannen. Er zal meer rust en balans ontstaan in jouw leven, waardoor er weer ruimte is voor het ervaren van écht plezier en geluk. Dit alles zal bijdragen aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, waardoor je beter in staat bent om je doelen te bereiken en het leven te leiden dat je wenst.


Mogelijkheden/Tarieven


Je kunt je via de mail of telefonisch aanmelden voor een gratis korte intake. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw hulpvraag, wensen, wederzijdse verwachtingen en doelen. Als er een klik is kan je een vervolgafspraak maken. Gemiddeld zijn er 5 consulten nodig voor een goed resultaat. Het is ook mogelijk 1 consult te boeken om meer inzicht te krijgen over jezelf.

 

  • Consult/coachingsgesprek in mijn praktijk: vanaf 89 euro. 
  • Lichaamsgerichte behandeling in mijn praktijk: vanaf 109 euro.
  • Consult online of op locatie in overleg. 
  • Coachingstrajecten 5% korting. 

 

* Tarieven 2024 inclusief BTW. 

 

De mogelijkheid bestaat dat een doorverwijzing passender is. Indien nodig kan ik je hierin adviseren.